Ασφάλιση ρυμουλκούμενου

Αναρωτηθείτε, πόσα χρόνια εργάζεστε και πόσα χρήματα έχετε καταφέρει να αποταμιεύσετε μέχρι σήμερα 18/06/2024;

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 2805/2021 τα ρυμουλκούμενα και τα ημιρυμουλκούμενα εντάσσονται σε νέο νομικό πλαίσιο που τα κατηγοριοποιεί ως ανεξάρτητα οχήματα, άρα θα πρέπει να καλύπτονται και από ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Συγκεκριμένα, τα τροχόσπιτα, τα τρέιλερ, οι μπαγκαζιέρες, καθώς και συγκεκριμένων τύπων γεωργικά μηχανήματα υποχρεούνται να φέρουν τις δικές τους πινακίδες κυκλοφορίας και τη σχετική άδεια, ανεξάρτητα από τα κυρίως οχήματα από τα οποία έλκονται. Έτσι, λύνεται πλέον το πρόβλημα της εξάρτησης του ρυμουλκούμενου από το ρυμουλκό όχημα στο οποίο δηλώνεται και ασφαλιζεται, αφού τα ρυμουλκούμενα οχήματα μπορούν να ρυμουλκούνται από οποιοδήποτε όχημα φέρει νόμιμο κοτσαδόρο και άδεια ρυμούλκησης.

25,00 Ετήσια ασφάλιστρα
  • Υποχρεωτική Αστική Ευθύνη
40,00 Ετήσια ασφάλιστρα
  • Υποχρεωτική Αστική Ευθύνη
  • Οδική Βοήθεια Ρυμουλκούμενου
Προτείνεται

Προτείνουμε να συμπεριλάβετε στην ασφάλιση του ρυμουλκούμενου και την προαιρετική κάλυψη της Οδικής Βοήθειας Ρυμπουλκούμενου, με ελάχιστο κόστος.

Δείτε επίσης

Η ασφάλιση οχήματος είναι σημαντικό να περιλαμβάνει την κάλυψη φωτιάς και κλοπής – ιδανικά και μικτή – καθώς αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο εκτεθειμένο διαρκώς σε κινδύνους. 

Μάθετε περισσότερα